Werkplaats

Bij AutoSneek komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze prijzen zijn scherp en onze boodschap altijd helder. Mochten extra reparaties noodzakelijk zijn dan nemen wij desgewenst vooraf contact met u op om te overleggen over de eventueel te maken (vaak onvoorziene) kosten. Wij zien u graag terug als tevreden klant.

APK en Onderhoud

Auto Sneek is een universeel autobedrijf met een dorps karakter waar u terecht kunt voor het aanschaffen van occasions, onderhoud en reparaties. Bij ons staat de klant centraal, wij zorgen voor persoonlijke service en uitstekende kwaliteit. U komt nooit voor verrassingen te staan, u krijgt namelijk altijd een prijsopgave voor af. Onze prijzen zijn scherp en de boodschap helder. Mochten er onderdelen aan vervangen toe zijn, dan nemen wij vooraf contact met u op om te overleggen. Wij zien u graag als tevreden klant terug.

Auto Sneek is RDW-erkend en aangesloten bij de BOVAG en de N.A.P. (Nationale Autopas). Auto Sneek is hét adres in Sneek voor een betrouwbare occasion van elk automerk. Wij kiezen onze occasions zorgvuldig, waarbij de aanwezigheid van de onderhoudshistorie en een te traceren verleden belangrijke waarden zijn. Staat uw droomauto niet onze voorraad? Neem contact op met Auto Sneek. Wij gaan graag op zoek naar een geschikte auto die aan al uw wensen voldoet.

Of het nu om een periodieke onderhoudsbeurt gaat, om een APK of om een grote of kleine reparatie, u kunt bij ons terecht. Wij volgen in onze garage de laatste ontwikkelingen waardoor er een team van vakkundige mensen voor u klaarstaat. De monteurs hebben een goed uitgeruste werkplaats waardoor zij goed zorg kunnen dragen voor onderhoud en reparaties. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Schadeherstel.. dat hoeft niet te worden uitbesteed!

In geval van schade zijn veel autoverzekeraars geneigd om u direct door te verwijzen naar een van de schadeherstelbedrijven waar men regelmatig zaken mee doet. Dit is echter slechts een advies. U beslist uiteindelijk zelf waar u uw voertuig voor reparatie naar toe brengt. Dat kan dus ook het bedrijf zijn waar u de auto hebt aangeschaft. Wij adviseren u, uw auto bij AutoSneek te laten herstellen..